Het merk Ralph Lauren door de jaren heen

De polo ralph lauren kun je herkennen aan de polospeler die in het logo zit. Dit logo is op de linkerborst geplaatst in de polo. De polo’s zijn gemaakt van een katoenen mesh, die zorgt voor een mooie structuur en het laat de polo lekker comfortabel zitten.

Het merk Ralph Lauren is vooral door deze polo’s ontzettend populair en beroemd geworden. Hierdoor weten zoveel landen waar je het over hebt, als je over dit merk praat. Tijdens de ontwikkeling van het merk zijn er een paar aanpassingen gemaakt aan het materiaal. Het merk werd steeds duurzamer en zorgt ervoor dat de polo’s gemaakt worden van plastic dat recyclebaar is. Hierdoor zijn de polo’s enorm milieuvriendelijk.

Eén ding dat onveranderd is gebleven, is de stijl, de kwaliteit en de elegantie waar het merk Ralph Lauren voor staat.

Niet alleen stoer, maar ook chique

Het merk staat dus onder andere voor de kwaliteit. Dit heeft vooral te maken met de duurzaamheid die achter de materialen zit, die voor de kleding worden gebruikt. Dit zal zal ook onveranderd blijven. In het begin was Ralph Lauren een merk dat vooral stond voor stoerheid. Het moest dus ook stoer gedragen worden. Tijdens de ontwikkelingen is het merk ook wat meer de chique kant op gegaan. Echter is de stoere kant van de kleding niet geheel verdwenen. Hierdoor bevat het merk meerdere kledingstukken die voor verschillende doelgroepen worden geboden. De items mogen door de jaren heen dan wel ontwikkelingen hebben doorstaan, maar ze blijven tijdloos. Het merk staat voor sportief, maar tegelijkertijd ook elegant. Een ware toevoeging aan de kledingkast dus!

Logo dat afneembaar is

Ralph Lauren is niet het enige merk dat een bekend logo heeft. Stone Island heeft ook een bekend logo, dat je onder andere op de stone island winterjas terug kunt vinden. Het logo is een windroos in de vorm van een kompas. Dit logo komt van Joseph Conrad. Joseph gebruikte regelmatig de woorden ‘’Stone’’ en ‘’Island’’. Het logo is op bijna elk kledingstuk op de linkermouw te vinden in het groen met geel.

Je kunt het logo van het kledingstuk afhalen aan de hand van de knoopjes, waarmee het kledingstuk is vastgemaakt. Zodra we het hebben over de broeken die onder dit merk vallen, is het logo op de achterzak te vinden. Bij jassen is het in plaats van op de linkermouw, op de rechtermouw te vinden. Het handige van dit merk, is dat het logo eraf is te halen. Als je het kledingstuk dus liever zonder prefereert, kun je hem gemakkelijk verwijderen.